⭐⭐⭐ Tatzati Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande - Qender
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 209
Siperfaqa 35 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
10 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire: 📳Internet Wi-Fi, 🆒Ajer i kondicionuar,

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 3 femije
Krevata 1 Dopjo + 1 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 2.5 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Tatzati Villa


⭐⭐⭐ - Tatzati Hotel - Dhome Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 3 teke
Siperfaqa
18 m2
0.03 Km nga qendra
Hotel tatzati ne qender te sarandes dhe dy minuta larg detit ofron sherbime akomoduese, sherbim bari dhe restauranti. parkimi i garantuar ne objekt. hotel bar restaurant tatzati us...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije