Miami 2 Hotel - Dhome + Sallon Sweet

Hotele dhe Shtepi Pushimi Durres - Golem/Shkembi Kavajes
Struktura Hotel
Room Id 32
Vleresimet 8.5/10
Siperfaqa 30 m2
Date e fundit e pagimit
65 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
6.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire: 📳Internet Wi-Fi, ☕Ushqim Mengjesi, ⛱Shezllona, 🚦Parkim per automjete,

Cmimi total 71.5 Euro (65+6.5 tax)

01/01/1970: 65 Euro/nata. Totali 65 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome + Sallon Sweet
Check In 03/06/2020
Check Out 08/06/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 6.5 2
Rezervo Tani
Me pare duhet te zgjidhni datat per rezervimin

Ambjente te tjera Miami 2 Villa


Miami 2Hotel-DhomeSweet

Cmimi 70 Euro/nata

Totali 77 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
35 m2
Pershtypjet
8.5/10
3000 Km nga qendra
Bar restorant piceri...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

Miami 2Hotel-Dhome + SallonSweet

Cmimi 65 Euro/nata

Totali 71.5 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
30 m2
Pershtypjet
8.5/10
3000 Km nga qendra
Bar restorant piceri...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

Miami 2Hotel-DhomeSweet

Cmimi 65 Euro/nata

Totali 71.5 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 1 teke
Siperfaqa
35 m2
Pershtypjet
8.5/10
3000 Km nga qendra
Bar restorant piceri...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije