⭐⭐⭐⭐ Saranda Palace Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande - Ksamil
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 164
Siperfaqa 30 m2
Date e fundit e pagimit
90 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
9 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 99 Euro (90+9 tax)

01/01/1970: 90 Euro/nata. Totali 90 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 1 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 9 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Saranda Palace Villa


⭐⭐⭐⭐ - Saranda Palace Hotel - Dhome Standart

Cmimi 70 Euro/nata

Totali 77 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 0 teke
Siperfaqa
25 m2
0.1 Km nga qendra
Hotel saranda ju ofron nje zone te mrekullueshme te plazhit privat e resortit tone,ambjentet gjigande te pishines dhe bari i kendshem ju sigurojme tju bejme pushimet tuaja te pahar...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije