Girasol Apartment Hotel - Dhome + Sallon Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Vlore - Radhime
Struktura Hotel
Room Id 29
Vleresimet 8.5/10
Siperfaqa 50 m2
Date e fundit e pagimit
40 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
4 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire: 🚿Tualet Privat, 🥂Ballkon privat, 💼Depozitim Valixhesh,

Cmimi total 44 Euro (40+4 tax)

01/01/1970: 40 Euro/nata. Totali 40 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome + Sallon Standart
Check In 03/06/2020
Check Out 08/06/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 1 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 4 2
Rezervo Tani
Me pare duhet te zgjidhni datat per rezervimin

Ambjente te tjera Girasol Apartment Villa


Girasol ApartmentHotel-Dhome + SallonStandart

Cmimi 40 Euro/nata

Totali 44 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 1 teke
Siperfaqa
50 m2
Pershtypjet
8.5/10
5000 Km nga qendra
Girasol apartments ne radhime...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

Girasol ApartmentHotel-Dhome + SallonEconomy

Cmimi 40 Euro/nata

Totali 44 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
50 m2
Pershtypjet
8.5/10
5000 Km nga qendra
Girasol apartments ne radhime...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije