⭐⭐⭐ Jons e Grace Hotel - Familiare Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Shkoder -
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 213
Siperfaqa 30 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
1 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Familiare Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 2 Dopjo + 3 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 3 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Jons e Grace Villa


⭐⭐⭐ - Jons e Grace Hotel - Familiare Standart

Cmimi 40 Euro/nata

Totali 44 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
30 m2
0.1 Km nga qendra
Pershkrimi...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije