⭐⭐⭐ Vila Pollo Hotel - Dhome + Sallon Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande - Ksamil
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 114
Siperfaqa 50 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome + Sallon Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 3 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Vila Pollo Villa


⭐⭐⭐ - Vila Pollo Hotel - Familiare Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
2 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
60 m2
0.15 Km nga qendra
Nje prej vilave me te bukua dhe komode,200 m larg bregdetit e pozicionar ne nje nga zonat me te preferuara nga turistet. ambjente komode,dhomat te pershtatura sipas kerkesave tuaja...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 2 femije

⭐⭐⭐ - Vila Pollo Hotel - 3 Dhoma + Sallon Standart

Cmimi 50 Euro/nata

Totali 55 Euro (tax include)

Krevata
2 dopjo + 5 teke
Siperfaqa
100 m2
0.15 Km nga qendra
Nje prej vilave me te bukua dhe komode,200 m larg bregdetit e pozicionar ne nje nga zonat me te preferuara nga turistet. ambjente komode,dhomat te pershtatura sipas kerkesave tuaja...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 5 femije