⭐⭐⭐ MARIO KSAMIL Vila - Familiare Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande - Ksamil
Struktura ⭐⭐⭐ Vila
Room Id 104
Siperfaqa 48 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
0 dite para mberritjes ne Vila
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire: 📳Internet Wi-Fi, 🆒Ajer i kondicionuar, 🚦Parkim per automjete, 🥂Ballkon privat, 🛌Krevat Portativ, 👕Sherbim Lavanderie Vetsherbim, 💼Depozitim Valixhesh, 🚿Tualet Privat,

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Familiare Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 4 Persona + 1 femije
Krevata 1 Dopjo + 3 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 3 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ MARIO KSAMIL 6


⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Familiare Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 3 teke
Siperfaqa
50 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 1 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Familiare Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 3 teke
Siperfaqa
46 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 3 persona + 1 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Familiare Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 3 teke
Siperfaqa
51 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Krevat ne dhome te perbashket Sweet

Cmimi 35 Euro/nata

Totali 38.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
38 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 4 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Krevat ne dhome te perbashket Sweet

Cmimi 35 Euro/nata

Totali 38.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
36 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Krevat ne dhome te perbashket Sweet

Cmimi 35 Euro/nata

Totali 38.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
35 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - 2 Dhoma Sweet

Cmimi 38 Euro/nata

Totali 41.8 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 3 teke
Siperfaqa
43 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Krevat ne dhome te perbashket Panoramike

Cmimi 36 Euro/nata

Totali 39.6 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
35 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije

⭐⭐⭐ - MARIO KSAMIL Vila - Krevat ne dhome te perbashket Panoramike

Cmimi 36 Euro/nata

Totali 39.6 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
35 m2
0.3 Km nga qendra
Ne jemi ketu per t'ju dhuruar pushime ekzotike !...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije