⭐⭐⭐⭐ Marsela Apartaments Apartment - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande -
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Apartment
Room Id 99
Siperfaqa 50 m2
Date e fundit e pagimit
50 Euro
0 dite para mberritjes ne Apartment
Pagesa e takses
5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 55 Euro (50+5 tax)

01/01/1970: 50 Euro/nata. Totali 50 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 4 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 5 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Marsela Apartaments 5


⭐⭐⭐⭐ - Marsela Apartaments Apartment - 3 Dhoma + Sallon Standart

Cmimi 80 Euro/nata

Totali 88 Euro (tax include)

Krevata
2 dopjo + 4 teke
Siperfaqa
150 m2
0.3 Km nga qendra
Pamje perrallore nga deti, qetesi, relaks. parkimi falas...
Kapaciteti maksimal per 8 persona + 8 femije