⭐⭐⭐⭐ Marsela Apartaments Apartment - 3 Dhoma + Sallon Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande -
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Apartment
Room Id 100
Siperfaqa 150 m2
Date e fundit e pagimit
80 Euro
0 dite para mberritjes ne Apartment
Pagesa e takses
8 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 88 Euro (80+8 tax)

01/01/1970: 80 Euro/nata. Totali 80 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli 3 Dhoma + Sallon Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 8 Persona + 8 femije
Krevata 2 Dopjo + 4 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 8 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Marsela Apartaments 5


⭐⭐⭐⭐ - Marsela Apartaments Apartment - Dhome Standart

Cmimi 50 Euro/nata

Totali 55 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
50 m2
0.3 Km nga qendra
Pamje perrallore nga deti, qetesi, relaks. parkimi falas...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 2 femije