⭐⭐⭐⭐ Vila Vasiliu Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Sarande - Ksamil
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 656
Siperfaqa 25 m2
Date e fundit e pagimit
35 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 38.5 Euro (35+3.5 tax)

01/01/1970: 35 Euro/nata. Totali 35 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 25/10/2020
Check Out 30/10/2020
Kapaciteti maksimal 3 Persona + 1 femije
Krevata 1 Dopjo + 1 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Vila Vasiliu Villa