⭐⭐⭐⭐ Apartament Apartment - 2 Dhoma Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Lezhe - Shengjin
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Apartment
Room Id 633
Siperfaqa 90 m2
Date e fundit e pagimit
45 Euro
0 dite para mberritjes ne Apartment
Pagesa e takses
4.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 49.5 Euro (45+4.5 tax)

01/01/1970: 45 Euro/nata. Totali 45 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli 2 Dhoma Standart
Check In 25/10/2020
Check Out 30/10/2020
Kapaciteti maksimal 8 Persona + 0 femije
Krevata 3 Dopjo + 2 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Apartament 5