⭐⭐ Dhoma plazhi Vlore Vila - Familiare Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Vlore - Qender
Struktura ⭐⭐ Vila
Room Id 631
Siperfaqa 190 m2
Date e fundit e pagimit
2500 Leke
0 dite para mberritjes ne Vila
Pagesa e takses
250 Leke
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 2750 Leke (2500+250 tax)

01/01/1970: 2500 Leke/nata. Totali 2500 Leke
Qendrimi 1 nete
Modeli Familiare Standart
Check In 30/10/2020
Check Out 04/11/2020
Kapaciteti maksimal 6 Persona + 6 femije
Krevata 5 Dopjo + 8 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐ Dhoma plazhi Vlore 6