⭐⭐⭐ Camping Lin Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Pogradec -
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 600
Siperfaqa 20 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 30/10/2020
Check Out 04/11/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 0 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Camping Lin Villa


⭐⭐⭐ - Camping Lin Hotel - Dhome Standart

Cmimi 35 Euro/nata

Totali 38.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 0 teke
Siperfaqa
26 m2
0.12 Km nga qendra
Ville , me pamje nga liqeni . ju ofon akomodimin me komod si dhe sherbimin cilesor . ju mirepresim ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 0 femije

⭐⭐⭐ - Camping Lin Hotel - Krevat ne dhome te perbashket Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 1 teke
Siperfaqa
10 m2
0.12 Km nga qendra
Ville , me pamje nga liqeni . ju ofon akomodimin me komod si dhe sherbimin cilesor . ju mirepresim ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 1 femije