⭐⭐⭐ Martini's room's Vila - 2 Dhoma Sweet

Hotele dhe Shtepi Pushimi Lezhe - Shengjin
Struktura ⭐⭐⭐ Vila
Room Id 590
Siperfaqa 72 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Vila
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli 2 Dhoma Sweet
Check In 30/10/2020
Check Out 04/11/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 4 femije
Krevata 2 Dopjo + 2 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Martini's room's 6


⭐⭐⭐ - Martini's room's Vila - Familiare Sweet

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Krevata
2 dopjo + 0 teke
Siperfaqa
72 m2
0.03 Km nga qendra
Ofrojme te gjitha kushtet. ju mirepresim...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 4 femije