⭐⭐⭐ Mercedes Hotel - Familiare Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Shkoder - Velipoje
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 515
Siperfaqa 50 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Familiare Standart
Check In 30/11/2020
Check Out 05/12/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Mercedes Villa


⭐⭐⭐ - Mercedes Hotel - Familiare Standart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
45 m2
0.03 Km nga qendra
Hoteli ndodhet ne qender te velipojes , ofrojme dhoma per 4 persona , ambjent gatimi , parking , wifi , siguri dhe qetesi ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

⭐⭐⭐ - Mercedes Hotel - Familiare Standart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
25 m2
0.03 Km nga qendra
Hoteli ndodhet ne qender te velipojes , ofrojme dhoma per 4 persona , ambjent gatimi , parking , wifi , siguri dhe qetesi ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije