⭐⭐⭐ Hotel Mercedes Hotel - Familiare Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Shkoder - Velipoje
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 514
Siperfaqa 25 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Familiare Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 2.5 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Hotel Mercedes Villa


⭐⭐⭐ - Hotel Mercedes Hotel - Familiare Standart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
45 m2
0.03 Km nga qendra
Hoteli ndodhet ne qender te velipojes , ofrojme dhoma per 4 persona , ambjent gatimi , parking , wifi , siguri dhe qetesi ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

⭐⭐⭐ - Hotel Mercedes Hotel - Familiare Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
50 m2
0.03 Km nga qendra
Hoteli ndodhet ne qender te velipojes , ofrojme dhoma per 4 persona , ambjent gatimi , parking , wifi , siguri dhe qetesi ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije