⭐⭐⭐ Lungomare Klaudio Apartment - 2 Dhoma Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Vlore -
Struktura ⭐⭐⭐ Apartment
Room Id 489
Siperfaqa 100 m2
Date e fundit e pagimit
40 Euro
0 dite para mberritjes ne Apartment
Pagesa e takses
4 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 44 Euro (40+4 tax)

01/01/1970: 40 Euro/nata. Totali 40 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli 2 Dhoma Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 4 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Lungomare Klaudio 5