⭐⭐⭐ Sinani Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Vlore -
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 449
Siperfaqa 25 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 2.5 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Sinani Villa


⭐⭐⭐ - Sinani Hotel - Dhome Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
30 m2
0.13 Km nga qendra
Ju mirepresim ne hotelin tone duke ju ofruar komoditetin dhe qetesine e nevojshme....
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije