⭐⭐⭐ Sinani Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Vlore -
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 448
Siperfaqa 30 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 4 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 3 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Sinani Villa


⭐⭐⭐ - Sinani Hotel - Dhome Standart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
25 m2
0.13 Km nga qendra
Ju mirepresim ne hotelin tone duke ju ofruar komoditetin dhe qetesine e nevojshme....
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 0 femije