⭐⭐⭐⭐ Brilant Shengjin Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Lezhe - Shengjin
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 420
Siperfaqa 30 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 0 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 3 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Brilant Shengjin Villa


⭐⭐⭐⭐ - Brilant Shengjin Hotel - Dhome Standart

Cmimi 40 Euro/nata

Totali 44 Euro (tax include)

Krevata
2 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
30 m2
1.1 Km nga qendra
Nje nga hotelet me te preferuara te bregdetit te shengjinit,ju mirepret ne ambjentet e tij duke u siguruar tjua beje ditet e pushimit te paharrueshme.....
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 2 femije