⭐⭐⭐⭐ Argjiro Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Gjirokaster -
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 109
Siperfaqa 30 m2
Date e fundit e pagimit
50 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 55 Euro (50+5 tax)

01/01/1970: 50 Euro/nata. Totali 50 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 09/07/2020
Check Out 14/07/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 1 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 5 2
Rezervo Tani

Kerkoni per data te disponueshme

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Argjiro Villa