⭐⭐ Dragoi Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Shkoder - Qender
Struktura ⭐⭐ Hotel
Room Id 248
Siperfaqa 15 m2
Date e fundit e pagimit
17 Euro
10 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
1.7 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 18.7 Euro (17+1.7 tax)

01/01/1970: 17 Euro/nata. Totali 17 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 30/10/2020
Check Out 04/11/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 0 Dopjo + 2 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐ Dragoi Villa


⭐⭐ - Dragoi Hotel - Dhome Standart

Cmimi 12 Euro/nata

Totali 13.2 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 0 teke
Siperfaqa
15 m2
0.1 Km nga qendra
Shijoni disa dite relaksi prane hotel dragoi....
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije