Sanset Hotel - Dhome Standart

Hotele dhe Shtepi Pushimi Vlore - Uji i ftojte
Struktura Hotel
Room Id 1
Vleresimet 8.5/10
Siperfaqa 20 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire: ☕Ushqim Mengjesi, 🆒Ajer i kondicionuar, 🚦Parkim per automjete, 🚿Tualet Privat, 🥂Ballkon privat, 💼Depozitim Valixhesh,

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 03/06/2020
Check Out 08/06/2020
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek
Keni kupon skonto?
*Maksimumi i uljes per kete porosi deri ne 2.5 2
Rezervo Tani
Me pare duhet te zgjidhni datat per rezervimin

Ambjente te tjera Sanset Villa


SansetHotel-DhomeStandart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
20 m2
Pershtypjet
8.5/10
2500 Km nga qendra
Super vile me ambjen te paster dhe vend te bollshem per ju dhe femijet tuaj. mundesi gatimi me marketin afer dhe me cmime konkuruese. dhomat jane te pajisura me ajer te kondinsionu...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije

SansetHotel-DhomeStandart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Ambjenti
1 dopjo + 2 teke
Siperfaqa
20 m2
Pershtypjet
8.5/10
2500 Km nga qendra
Super vile me ambjen te paster dhe vend te bollshem per ju dhe femijet tuaj. mundesi gatimi me marketin afer dhe me cmime konkuruese. dhomat jane te pajisura me ajer te kondinsionu...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije