- Vela e Bardhe Hotel - Dhome Standart

Sarande -

70 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Pershkrimi...

Perfshire ne cmim:

- Unik Hotel - Dhome Standart

Tirane - Kodra e Diellit

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
2500 m 🎯 dhe 10000 m 🏊
Unik ne llojin e tij,hoteli eshte i pozicionuar prane kopshtit zoologjik,larg zhurmes dhe trafikut te merzitshem. 20 dhoma nder to edhe suita te dizejnuara me vizion modern ofrojn...

Perfshire ne cmim:

- Hotel Barracuda Hotel - Dhome Standart

Sarande - Ksamil

90 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 50 m 🏊
Nje prej destinacioneve me te preferuara ne bregdetin e sarandes, ju fton ne ambjentet e tij teper komode dhe bashkekohore per te kaluar pushimet me te bukura te servirura ne menyr...

Perfshire ne cmim:

- King Hotel Hotel - Dhome Standart

Sarande - Ksamil

80 Euro + Tax

Krevate
0 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 90 m 🏊
Garantojme pushime te mrekullueshme prane ambjenteve tona. ju mirepresim....

Perfshire ne cmim:

- Hotel Majestic Hotel - Dhome Standart

Durres -

75 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 60 m 🏊
Ofrojme per ju luksin e deshiruar per pushime te mrekullueshme prane hotelit tone. ...

Perfshire ne cmim:

- Vela e Bardhe Hotel - Dhome Standart

Sarande -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
4 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Pershkrimi...

Perfshire ne cmim:

- Paradise Beach Hotel - 2 Dhoma Premium

Vlore -

100 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 2 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 30 m 🏊
Paradise beach hotel me nje vendodhje strategjike ne plazhin e vlores fton gjithe turistet te akomodohen prane ambjeteve te tij. ofron nje shumellojshmeri facilitetesh si restorant...

Perfshire ne cmim:

- Hotel Class Hotel - Dhome Standart

Sarande -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 60 m 🏊
Ju mirpresim ne class hotel, duke ju ofruar pushimet qe ju meritoni....

Perfshire ne cmim:

- Hotel Vila Verde Hotel - Dhome Standart

Tirane -

40 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 10000 m 🏊
Komoditet dhe cilesi per klientet, duke u siguruar fjetje sa me te mire. ju mirepresim....

Perfshire ne cmim:

- Mare Blue Hotel - Dhome Standart

Sarande -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 1 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Pershkrimi...

Perfshire ne cmim:

- Konti Monte Kristo Hotel - Familiare Standart

Sarande -

95 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
4 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Ju mirepresim ne hotelin tone duke ju ofruar relaksin qe deshironi....

Perfshire ne cmim:

- Konti Monte Kristo Hotel - Dhome Standart

Sarande -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Ju mirepresim ne hotelin tone duke ju ofruar relaksin qe deshironi....

Perfshire ne cmim:

- Konti Monte Kristo Hotel - Dhome Standart

Sarande -

85 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 1 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Ju mirepresim ne hotelin tone duke ju ofruar relaksin qe deshironi....

Perfshire ne cmim:

- Hotel Heksamil Hotel - Dhome Standart

Sarande - Ksamil

90 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 1 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 90 m 🏊
Ofrojme super kushte per nje fjetje sa me komode. qetesi dhe pasterti, me nje staf te jashtzakonshem. ju mirpresim....

Perfshire ne cmim:

- Unik Hotel - Dhome Premium

Tirane - Kodra e Diellit

100 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
2500 m 🎯 dhe 10000 m 🏊
Unik ne llojin e tij,hoteli eshte i pozicionuar prane kopshtit zoologjik,larg zhurmes dhe trafikut te merzitshem. 20 dhoma nder to edhe suita te dizejnuara me vizion modern ofrojn...

Perfshire ne cmim: