- Paradise Beach Hotel - Dhome Standart

Vlore -

90 Euro + Tax

Krevate
0 dopjo + 3 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 3 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 30 m 🏊
Paradise beach hotel me nje vendodhje strategjike ne plazhin e vlores fton gjithe turistet te akomodohen prane ambjeteve te tij. ofron nje shumellojshmeri facilitetesh si restorant...

Perfshire ne cmim:

- Hotel Ardiani Hotel - Dhome Standart

Sarande -

70 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 1 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 50 m 🏊
Ofrojme kushte shume te mira per ti bere sa me te rehatshme pushimet tuaja. ndihuni te relaksuar dhe te kenaqur si nga kushtet e hotelit edhe nga vete natyra. ju mirepresim....

Perfshire ne cmim:

- Shkoder Hotel - Dhome Standart

Shkoder -

50 Euro + Tax

Krevate
0 dopjo + 3 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 3 femije
Distanca
3000 m 🎯 dhe 10000 m 🏊
Jeni te mirepritur te akomodoheni prane ambjenteve te hotelit ne dhomat standarde dhe familjare....

Perfshire ne cmim:

- Maestral Hotel - Dhome Standart

Sarande -

76 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
4 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 80 m 🏊
Miresevini ne hotelin tone ne te cilin do te gjeni komoditetin dhe relaksin e munguar te diteve te lodhshme. ju mirepresim....

Perfshire ne cmim:

- Flower & Spa Hotel - Dhome Luxury

Durres -

90 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Jeni te mirepritur te shijoni luksin dhe rehatine e munguar te diteve te zakonshme. ju ofrojme nje eksperince unike ne ambjentet e hotelit tone. ...

Perfshire ne cmim:

- Summer Suite Hotel - Dhome Standart

Sarande -

60 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 2 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 30 m 🏊
Summer suite hotel eshte kthyer ne destincionin e preferuar nga pushuesit shqipetar dhe te huaj,me akses ne plazhet me te bukura te bregdetit te sarandes ju ofron qetesi,komoditet ...

Perfshire ne cmim:

- Hotel Sole Luna Hotel - Dhome Standart

Sarande -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 50 m 🏊
Super dhoma luksoze per nje qendrim te paharrueshem ne hotelin tone. ju mirpresim....

Perfshire ne cmim:

- Flower & Spa Hotel - Familiare Standart

Durres -

100 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
4 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Jeni te mirepritur te shijoni luksin dhe rehatine e munguar te diteve te zakonshme. ju ofrojme nje eksperince unike ne ambjentet e hotelit tone. ...

Perfshire ne cmim:

- Miramare Hotel - Dhome Standart

Vlore -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 2 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 700 m 🏊
Hotel miramare me vendodhje ne vlore ka nje largesi vetem prej 700 m nga plazhi i kristeres. ofron nje akomodim shume komod dhe facilitete te tjera si bar/ restorant, sherbim ne dh...

Perfshire ne cmim:

- Picasso Hotel - Dhome Luxury

Vlore -

110 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 100 m 🏊
Pershkrimi...

Perfshire ne cmim:

- Godija Hotel - 3 Dhoma Standart

Lezhe -

100 Euro + Tax

Krevate
2 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
8 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 60 m 🏊
Ofrojme pushime te paharrueshme per familjen tuaj, duke plotesuar cdo kusht qe ju keni nevoje dhe me tepr. ju ftojme ne ambjentet tona....

Perfshire ne cmim:

- Hotel Heksamil Hotel - Dhome Standart

Sarande - Ksamil

70 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 90 m 🏊
Ofrojme super kushte per nje fjetje sa me komode. qetesi dhe pasterti, me nje staf te jashtzakonshem. ju mirpresim....

Perfshire ne cmim:

- Miramare Hotel - Dhome Standart

Vlore -

80 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 0 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 2 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 700 m 🏊
Hotel miramare me vendodhje ne vlore ka nje largesi vetem prej 700 m nga plazhi i kristeres. ofron nje akomodim shume komod dhe facilitete te tjera si bar/ restorant, sherbim ne dh...

Perfshire ne cmim:

- Hotel Vila Verde Hotel - Dhome Standart

Tirane -

38 Euro + Tax

Krevate
0 dopjo + 2 teke
Kapaciteti
2 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 10000 m 🏊
Komoditet dhe cilesi per klientet, duke u siguruar fjetje sa me te mire. ju mirepresim....

Perfshire ne cmim:

- Hotel Sunway Hotel - Dhome Standart

Sarande -

75 Euro + Tax

Krevate
1 dopjo + 1 teke
Kapaciteti
3 te rritur + 0 femije
Distanca
10000 m 🎯 dhe 60 m 🏊
Vendi perfekt per tu clodhur dhe per ti bere pushimet tuaja te paharrueshme. ju mirepresim....

Perfshire ne cmim: